headerdesktop pastitarg15apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile pastitarg15apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Targul Cadourilor de Pasti

-86%, -30%, -50%, -79%

TRANSPORT GRATUIT la peste 75 lei

Comanda acum!
Aceasta culegere de retete este inspirata din bucataria traditionala romaneasca, dar cuprinde si retete specifice bucatariei internationale. Ineditul acestei carti consta in modalitatea de prezentare a retetelor, menite sa vina atat in ajutorul persoanelor specializate in acest domeniu, cat si al celor care doresc sa se initieze in arta culinara.
Fiecare reteta contine consumul specific de materii prime pentru 10 portii, gramajul produsului finit pentru o portie si procesul tehnologic de preparare, fiind conceputa pe ideea asigurarii unei alimentatii fundamentate pe principii stiintifice. In pas cu cerintele gastronomiei, aceasta culegere - care contine circa 1500 de retete - este destinata sa contribuie la promovarea unui consum sporit de legume, in concordanta cu principiile echilibrate nutritional, precum si la diversificarea sortimentului in acest sector.
Cartea este structurata in noua capitole, corespunzatoare diferitelor grupe de semipreparate si preparate culinare, si contine, de asemenea, principalele metode moderne de preparare culinara pentru mentinerea factorilor nutritivi continuti de materiile prime, precum si metodologia de determinare a valorii calorice si nutritive a preparatelor culinare, usor accesibile fiecarei persoane interesate.
Departe de a se considera o culegere exhaustiva de retete, aceasta carte lasa totusi posibilitatea unei viitoare completari si, urmand indeaproape modalitatea de preparare, se poate realiza cu succes un paralelism intre preferintele dumneavoastra culinare si retetele de fata. Speram ca aceasta editie - a zecea - sa preintampine asteptarile, cerintele si preferintele cititorilor nostri, pe ale caror opinii ne bazam in perfectionarea acestei lucrari.
Citeste mai mult

-15%

transport gratuit

PRP: 98.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

83.30Lei

83.30Lei

98.00 Lei

Primesti 83 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

Aceasta culegere de retete este inspirata din bucataria traditionala romaneasca, dar cuprinde si retete specifice bucatariei internationale. Ineditul acestei carti consta in modalitatea de prezentare a retetelor, menite sa vina atat in ajutorul persoanelor specializate in acest domeniu, cat si al celor care doresc sa se initieze in arta culinara.
Fiecare reteta contine consumul specific de materii prime pentru 10 portii, gramajul produsului finit pentru o portie si procesul tehnologic de preparare, fiind conceputa pe ideea asigurarii unei alimentatii fundamentate pe principii stiintifice. In pas cu cerintele gastronomiei, aceasta culegere - care contine circa 1500 de retete - este destinata sa contribuie la promovarea unui consum sporit de legume, in concordanta cu principiile echilibrate nutritional, precum si la diversificarea sortimentului in acest sector.
Cartea este structurata in noua capitole, corespunzatoare diferitelor grupe de semipreparate si preparate culinare, si contine, de asemenea, principalele metode moderne de preparare culinara pentru mentinerea factorilor nutritivi continuti de materiile prime, precum si metodologia de determinare a valorii calorice si nutritive a preparatelor culinare, usor accesibile fiecarei persoane interesate.
Departe de a se considera o culegere exhaustiva de retete, aceasta carte lasa totusi posibilitatea unei viitoare completari si, urmand indeaproape modalitatea de preparare, se poate realiza cu succes un paralelism intre preferintele dumneavoastra culinare si retetele de fata. Speram ca aceasta editie - a zecea - sa preintampine asteptarile, cerintele si preferintele cititorilor nostri, pe ale caror opinii ne bazam in perfectionarea acestei lucrari.
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Rating general al produsului

5 stele
3
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Bodea Paula 28/12/2023 11:36
green icon awesome check Achizitie verificata
Am luat-o pentru a o face cadou! Eu o am de ani de zile si e foarte utila!
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
MarianaLupan2008 06/11/2020 17:25
Inca de cand vezi coperta, iti inspira ca este o carte serioasa, cu un text ca la carte, scrisa intr-un mod elegant. Ei bine, asa si este. Retetele sunt explicate pe intelesul tuturor, exact ca o lectie de la scoala.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
green icon awesome check Achizitie verificata
Absolut utilă. Chiar și pentru începătorii în Bucătărie. Ca sa nu mai zic nimic de faptul ca îți explica totul pe capitole, nimic neramanand neelucidat.
Fiecare rețetă in parte este detaliata suficient cât să înțeleagă tot omul.
Mi-a plăcut foarte mult și coperta, clasică, caldă.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

3 din 3 de rezultate

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one