DVD Hellboy - Eroul scapat din Infern

DVD Hellboy - Eroul scapat din Infern

DVD Hellboy - Eroul scapat din Infern

-12%

PRP: 20.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

17.60Lei

17.60Lei

20.00 Lei

Primesti 17 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Citeste mai mult

Detaliile produsului

Rating general al produsului

5 stele
2
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
1
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

axxis 29/12/2020 08:38
În 1944, cu ajutorul misticului rus Grigori Rasputin, naziștii construiesc un portal dimensional în largul coastei Scoției și intenționează să-l elibereze pe Ogdru Jahad pentru a-i ajuta să învingă aliații. Rasputin deschide portalul cu ajutorul discipolilor săi, Ilsa von Haupstein și Obersturmbannführer Karl Ruprecht Kroenen. O echipă aliată distruge portalul, îndrumat de un tânăr om de știință pe nume Trevor Bruttenholm (cunoscut în mod colocvial ca „Mătura”). Echipa germană este ucisă și portalul este distrus, absorbindu-l pe Rasputin, în timp ce Haupstein și Kroenen scapă. Echipa Aliată descoperă că un demon cu o mână dreaptă de piatră a venit prin portal; îl numesc „Hellboy” și Bruttenholm îl adoptă.
60 de ani mai târziu, Kroenen și Haupstein învie Rasputin. Agentul FBI, John Myers, este transferat la Biroul pentru cercetare și apărare paranormală (BPRD), la cererea lui Bruttenholm, unde îl întâlnește pe adultul Hellboy și pe un umanoid psihic, amfibiu numit Abe Sapien. Hellboy este trimis să investigheze un incident la un muzeu și luptă cu o creatură numită Samael. După ce a învins-o, Hellboy o vizitează pe fosta membră a BPRD, Liz Sherman, la un spital psihic la care s-a angajat datorită abilităților sale pirokinetice instabile. Abe află că Samael a fost înviat de Rasputin, care l-a impregnat pe Samael cu puterea de a se reîncarna și de a-și împărți esența, provocând eclozionarea și maturarea a două ouă ale creaturii de fiecare dată când unul moare. Abe află, de asemenea, că Bruttenholm este pe moarte.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Zamfir 08/06/2020 12:23
HELLBOY. EROUL SCĂPAT DIN INFERN - film fantasy/horror american din 2004, primul dein serie, o altă găselniță americană. Americanii nu au nevoie de cât de idei, un scenariu mai mult sau mai puțin de impact, iar banii pentru finanțarea filmului vin de la sine. Încă un erou american ce trebuia inventat: HELLBOY.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Miruna-Andreea03 17/03/2020 13:38
Momentan este filmul meu preferat. Am ras cu lacrimi =))) Il recomand din toata inima
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Cismas Paul 07/03/2020 22:36
Hellboy este un film american de supereroi din 2019 bazat pe personajul Dark Horse Comics cu același nume. Regizat de Neil Marshall, filmul îl joacă pe David Harbour în rolul principal, alături de Milla Jovovich, Ian McShane, Sasha Lane, Daniel Dae Kim și Thomas Haden Church.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

4 din 4 de rezultate

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one