7 meniuri pentru 7 personalitati ale zilei
De (autor): Maria Cristea Soimu
Constienta de sarcina pe care mi-am asumat-o in ultimul sfert de veac - aceea de a face cunoscuta bucataria romaneasca in lume, dar si generatiei tinere din tara mea, am luat hotararea de a pune cartile de bucate pe care le scriu pe retelele cunoscute de vanzare ale internetului. Pentru ca una este sa stii, sa vorbesti, sa presupui ca ai lucruri de valoare si alta este sa demonstrezi toate acestea. Am asteptat cativa ani sa vad un reporter tv care sa stie, sa vrea, sa poata pune bucataria romaneasca in valoare pe site-uri sau in filmulete cu retete pregatite "ca la mama acasa". In schimb am aflat o personalitate princiara interesata de Romania, de istoria sa fascinanta, de mancarea organica aflata pe masa satenilor (mai ales) si de felul in care se cultiva, se creste si se gateste aceasta mancare. Si am vrut sa-i multumesc in mod direct Altetei Sale, Printul Charles al Marii Britanii, pentru prietenia pe care ne-o arata. Dar cum Printul nu poate fi scos din contextul vietii tumultoase a veacului XXI, am alaturat salutului meu culinar ganduri de bine si altor personalitati ale zilelor noastre.
Va invit sa vedeti ce-a iesit!
Va invit sa vedeti ce-a iesit!
25.00Lei
25.00Lei
Primesti 25 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
In stoc
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Constienta de sarcina pe care mi-am asumat-o in ultimul sfert de veac - aceea de a face cunoscuta bucataria romaneasca in lume, dar si generatiei tinere din tara mea, am luat hotararea de a pune cartile de bucate pe care le scriu pe retelele cunoscute de vanzare ale internetului. Pentru ca una este sa stii, sa vorbesti, sa presupui ca ai lucruri de valoare si alta este sa demonstrezi toate acestea. Am asteptat cativa ani sa vad un reporter tv care sa stie, sa vrea, sa poata pune bucataria romaneasca in valoare pe site-uri sau in filmulete cu retete pregatite "ca la mama acasa". In schimb am aflat o personalitate princiara interesata de Romania, de istoria sa fascinanta, de mancarea organica aflata pe masa satenilor (mai ales) si de felul in care se cultiva, se creste si se gateste aceasta mancare. Si am vrut sa-i multumesc in mod direct Altetei Sale, Printul Charles al Marii Britanii, pentru prietenia pe care ne-o arata. Dar cum Printul nu poate fi scos din contextul vietii tumultoase a veacului XXI, am alaturat salutului meu culinar ganduri de bine si altor personalitati ale zilelor noastre.
Va invit sa vedeti ce-a iesit!
Va invit sa vedeti ce-a iesit!
Detaliile produsului
De pe acelasi raft
De acelasi autor
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!