Traditional Czech and Slovak Cuisine
De (autor): Martin Vadlejch
In this book, you are going to learn how to cook magnificent recipes from former Czechoslovakia countries, Czech Republic and Slovakia. Explore dozens of recipes inherited for generations, together with easy charts with ingredients in both imperial and metric units.
-10%
PRP: 92.92 Lei
Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
83.63Lei
83.63Lei
92.92 LeiPrimesti 83 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Livrare in 2-4 saptamani
Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
In this book, you are going to learn how to cook magnificent recipes from former Czechoslovakia countries, Czech Republic and Slovakia. Explore dozens of recipes inherited for generations, together with easy charts with ingredients in both imperial and metric units.
Detaliile produsului
De pe acelasi raft
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!